Mesaj clientilor privind situatia de urgenta

Mesaj clientilor privind situatia de urgenta

MESAJ IMPORTANT PENTRU PASAGERII COMPANIEI NATIONALE DE TRANSPORT AERIAN TAROM

Stimați pasageri,

Prin Hotărârea nr. 394 din 18 mai 2020, a fost extinsă suspendarea operării curselor către/dinspre următoarele tări: Italia, Spania, Germania, Franta, Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Turcia pȃnă la 16 iunie 2020 inclusiv.

Ȋn data de 11 iunie 2020, prin modificarea şi completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 s-a hotărât permiterea reluarii zborurilor către țările care fac obiectul excepției de la izolare, respectiv Austria si Germania. Restul tărilor, respectiv: Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Turcia vor rămȃne sub incidenţa restrictiilor de zbor pȃnă la noi amendamente.

Astfel, TAROM va opera în perioada 17 – 30 iunie 2020, urmatoarele curse externe regulate:

  • Frankfurt: 17 iun, 19 iun, 24 iun, 26 iun
  • Munich: 19 iun, 22 iun, 26 iun, 29 iun
  • Vienna: 19 iun, 22 iun, 26 iun, 29 iun
  • Atena: 15 iun, 19 iun, 22 iun, 26 iun, 29 iun

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro , prin aplicația mobila, și telefonic sau prin email de la orice agenție TAROM: https://www.tarom.ro/contact/agentii-nationale Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Lista cu țările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, se actualizează săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00.

Astfel Compania TAROM va continua să opereze zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării a acestora dacă situația o va impune. Recomandăm tuturor călătorilor să se informeze înaintea fiecărui zbor cu privire la măsuri impuse atȃt de ţara de origine, cȃt şi de cea de destinaţie, în contextul COVID 19.

Se vor opera în continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special. Pentru detalii despre acestea, vă rugăm să contactaţi: charter@tarom.ro și taromcargo@tarom.ro

Spor la rezervat!

© 1996-2024 Molinari S.R.L.