Ghidul de expediere

Aflați aici toată informația de care aveți nevoie pentru a începe, de la pregatirea corectă a articolelor la expedierea în siguranță.

Expediem

Vă întrebați dacă vă putem expedia bunurile? Consultați categoriile de mai jos.Substanțe chimice Documente, Electronice, Țesături și îmbrăcăminte, Alimente și băuturi, Produse medicale, Echipamente industriale, Vehicule și piese de schimb, etc..

Bunuri periculoase

Unele bunuri sunt restricționate de anumite reglementări, acest lucru nu înseamnă că nu le putem expedia. Diverse țări au propriile reguli cu privire la ce este permis și ce nu este permis să treacă granița. Dacă expediați articol restricționat, va trebui să ne anunțați

Pregătirea expedierii

Pregătirea expedierii în mod corespunzător reprezintă cel mai bun mod de vă asigura că aceasta va ajunge la timp. Acest lucru presupune atât utilizarea cutiilor cu dimensiunile corespunzătoare, cât și a materialelor de ambalare și a etichetelor corecte.

Expediaţi internaţional

Expedierea internațională nu ar trebui să fie dificilă, dar păstrarea în ordine a documentelor corecte și respectarea reglementărilor corespunzătoare sunt esențiale pentru a vă asigura că expedierea va trece prin procesul de vămuire fără probleme.

Intrebari Frecvente

Taxă de aeroport - înseamnă o taxă percepută în beneficiul organismului de gestionare a aeroportului şi plătită de utilizatorii aeroportului şi/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalaţiilor şi serviciilor furnizate în exclusivitate de organismul de gestionare a aeroportului şi care au legătură cu aterizarea, decolarea, iluminarea şi staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor şi manipularea mărfurilor.

Taxele sunt diferite: aeroportul Chişinău percepe urmatoarele taxe: taxa pentru securitate, taxa internaţionala de deservire a pasegerilor, taxa de vînzare, taxa de modernizare.

Regulile tarifului indică condiţiile generale de transportare cât şi valabilitatea biletului, penalităţile pentru rambursare şi schimbare de data etc. specific pentru tariful selectat de Dumneavoastră.

Aterizare pe un aeroport suplimentar care nu presupune debarcarea pasagerilor si/sau bagajelor.

Nu este obligatorie asigurarea transporturilor de mărfuri aeriene cu Qatar Airways Cargo. Noi nu includem un serviciu de asigurare la rezervarea transportului. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați transportul, puteți contacta furnizorul sau compania de servicii de asigurări preferate.

 • Orar:
  Luni - Vineri 08:00 - 17:00
 • Email:
  office@molinari.md
 • Telefon:
  +373 (22) 524-102
 • Adresa:
  str. Aeroport 11, Chişinău MD-2026, Moldova

© 1996-2019 Molinari S.R.L.